Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Aeromed Clinic (aeromed-clinic.ro).

Site-ul Aeromed Clinic (aeromed-clinic.ro) este operat de societatea AEROMED CLINIC SRL, cu sediul Bucuresti, Sectorul 1, Soseaua Sträulesti, Nr. 200, VILA 1, Cod Unic de inregistrare RO 22023188, Numär de Ordine in Registrul Comertului J40/12535/2007, IBAN R047BUCU233008592511R001. deschis la Alpha Bank-Aviatiei reprezentata de Geica Nicolin Alexandru. Utilizarea site-ului (incluzând accesul și navigarea) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Aeromed Clinic (aeromed-clinic.ro) își rezervă dreptul de a modifică în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea, de acord să nu afectați și interferati în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Administratorul Aeromed Clinic (aeromed-clinic.ro) face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Aeromed Clinic (aeromed-clinic.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii Chimcomplex (chimcomplex.com) sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Aeromed Clinic (aeromed-clinic.ro) își rezervă dreptul de a modifică structura și interfață oricărei pagini sau subpagini a site-ului Aeromed Clinic (aeromed-clinic.ro) în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@aeromed-clinic.ro

Informatii despre confirmarea unei programari

In urma efectuarii unei programari on-line prin intermediul  site-ul aeromed-clinic.ro clientul va fi notificat prin e-mail si sms privind detaliile programarii, notificari ce reprezinta confirmarea programarii efectuate.

Informatii despre modificarea unei programari

Clientul poate cere modificarea serviciului primit cu orice alt pachet disponibil la momentul solicitarii pe site-ul aeromed-clinic.ro sau sa modifice data si ora programarii efectuate initial. Schimbarea serviciului aferenteste realizabila doar daca serviciul nu au fost deja prestat si nici nu s-au facut programari viitoare pentru ele.

Modificarea unei programari se poate face la urmatorul link https://aeromed-clinic.ro/appointment_kiosk/start prin introducerea codului de programare primit initial si selectarea noilor coordonate.

Dupa modificarea unei programari clientul va primi confirmare cu noile coordonate prin e-mail si sms.

Sunt permise oricate modificari, doar pana la data programarii.

Informatii despre  anularea unei programari

Clientul poate cere anularea serviciului doar daca serviciul nu au fost deja prestat.

Anularea unei programari se poate face la urmatorul link https://aeromed-clinic.ro/appointment_kiosk/start prin introducerea codului de programare primit initial si selectarea butonului de anulare.

Dupa anularea unei programari clientul va primi confirmare prin e-mail.

RESTITUIREA SUMELOR PROVENITE DIN SERVICIUL DE RETUR SE VA FACE ASTFEL:

  • În numerar, pentru sumele plătite în numerar în magazin;
  • Prin virament bancar, pentru plățile efectuate prin bancă (O.P.), inclusiv cele achitate prin card bancar (în cazul solicitării returului la o dată ulterioară vânzării);
  • Prin transmiterea către bancă a solicitării de anulare/refacere a tranzacției, în cazul în care plata s-a efectuat cu card bancar urmand ca deblocarea banilor sa fie facuta de banca detinatorului de card (poate dura pana la 30 de zile).

Plati securizate, procesate prin Mobilpay

Plata online folosind card bancar se face in deplina siguranta prin intermediul platformei securizate Mobilpay.

AeroMed Clinic nu proceseaza in nici un fel datele cardurilor clientilor, astfel pentru finalizarea corecta a tranzactiei, veti fi transferati catre platorma de plati Mobilpay unde veti introduce in siguranta datele necesare autorizarii tranzactiei.

"15 ani de servicii medicale pentru industia aeronautică!"

Contactează-ne acum pentru o programare.