Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Aeromed Clinic (aeromed-clinic.ro).

Site-ul Aeromed Clinic (aeromed-clinic.ro) este operat de societatea AEROMED CLINIC SRL, cu sediul Bucuresti, Sectorul 1, Soseaua Sträulesti, Nr. 200, VILA 1, Cod Unic de inregistrare RO 22023188, Numär de Ordine in Registrul Comertului J40/12535/2007, IBAN R047BUCU233008592511R001. deschis la Alpha Bank-Aviatiei reprezentata de Geica Nicolin Alexandru. Utilizarea site-ului (incluzând accesul și navigarea) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Aeromed Clinic (aeromed-clinic.ro) își rezervă dreptul de a modifică în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea, de acord să nu afectați și interferati în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Administratorul Aeromed Clinic (aeromed-clinic.ro) face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Aeromed Clinic (aeromed-clinic.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii Chimcomplex (chimcomplex.com) sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Aeromed Clinic (aeromed-clinic.ro) își rezervă dreptul de a modifică structura și interfață oricărei pagini sau subpagini a site-ului Aeromed Clinic (aeromed-clinic.ro) în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@aeromed-clinic.ro

"15 ani de servicii medicale pentru industia aeronautică!"

Contactează-ne acum pentru o programare.